TERMÉKEINK/TUJU

 

3810 Szenzitív testvaj /Sensitive body butter



Kedves Szülők, Gyakran mondom, hogy minden érintés egy kicsit okosabbá teszi a babát. És természetesen boldogabb is. Ennek az az oka, hogy a babák fizikai érintése új szinaptikus kapcsolatokat hoz létre az agyukban, és megmutatja nekik, hogy biztonságban vannak és szeretik őket. Ha rengeteg fizikai kontaktussal és masszázzsal kényezteti magát és gyermekét, nagyszerű testvajunk igazi segítség. Szülésznőként az a tippem, hogy először melegítse fel a testvajat a kezében, majd masszírozza be az indiai babamasszázs technikával. Ápol és ellazít: Ez a DEFENSIL®-PLUS formulájú gazdag testvaj még a neurodermatitiszre hajlamos bőrt is hidratálja, nyugtatja és erősíti természetes védő funkcióját.
50  ml

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

3803 Arctisztító gél/ Cleansing face gel/

Ez a zöld tea kivonatot tartalmazó gyengéd gél alaposan megtisztítja az arc érzékeny bőrét anélkül, hogy kiszárítaná, így még...


114 Aloe vera szemránc gél

Aloe Vera-Augenfalten-Gel

A nagy értékű Jojoba olaj és a gél bázisú lecitin kisimítják a bőrfelületet és megtartják a...


744 SZEMKÖRNYÉKI ÁPOLÓ-PAKOLÁS

Szemkörnyék ápoló maszk 1 pár szemtapasz formában...