TERMÉKEINK/TUJU

 

3810 Szenzitív testvaj /Sensitive body butter



Kedves Szülők, Gyakran mondom, hogy minden érintés egy kicsit okosabbá teszi a babát. És természetesen boldogabb is. Ennek az az oka, hogy a babák fizikai érintése új szinaptikus kapcsolatokat hoz létre az agyukban, és megmutatja nekik, hogy biztonságban vannak és szeretik őket. Ha rengeteg fizikai kontaktussal és masszázzsal kényezteti magát és gyermekét, nagyszerű testvajunk igazi segítség. Szülésznőként az a tippem, hogy először melegítse fel a testvajat a kezében, majd masszírozza be az indiai babamasszázs technikával. Ápol és ellazít: Ez a DEFENSIL®-PLUS formulájú gazdag testvaj még a neurodermatitiszre hajlamos bőrt is hidratálja, nyugtatja és erősíti természetes védő funkcióját.
50  ml

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

137 Derma Control Sensitive nappali krém SPF 30

Ez az ÚJ nappali krém / SPF 30 / hidratáló, hatékonyan védi és ápolja a bőrt. Az antioxidáns hatóanyagok kiegyensúlyozzák a bőr...


459 Silk & Pure tusfürdő

Silk & Pure tusfürdő
 Szennyezés elleni formula
  Ennek a fiatalító gélnek a formulája gyengéden, mégis...


3307 Tusoló balzsam

Dusch-Balsam



Tusolás közben lágy, krémes habot képezve gyengéden tisztítja és nyugtatja a bőrt. A B5 provitamin védi a bőrt...