TERMÉKEINK/SILK & PURE

 

450 SILK & PURE Gyengéd tisztítóhab



SILK & PURE Gyengéd tisztítóhab 24 óra leforgása alatt a bőrt rengeteg irritáló hatás éri: smink, faggyú, kosz, por és más környezeti szennyezőanyagok. Ha elmarad az alapos tisztítás, akkor ezek eltömíthetik a pórusokat, felboríthatják a természetes regeneráció folyamatát, és irritációhoz vezetnek. A gyengéd, cukor alapú felületaktív anyagokkal készült frissítő tisztítóhab gyorsan és alaposan tisztítja a bőrt, megszabadítja a szennyeződésektől. A barackvirágkivonat segít lebontani a környezeti toxinokat, az Aloe Vera, a betain és a D-panthenol védi a bőrt a kiszáradástól. A hab használatával a bőr tisztább, nyugodtabb, ragyogóbb hatást kelt. Könnyebben szívja magába és hasznosítja a tisztítás után alkalmazott bőrápoló termékek hatóanyagait.

A flakont felrázni nem kell! 


100/250 ml 

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

632 MEENTZEN FOR MEN A borotválkozás utáni balzsam

nyugtat és hűsít
Az enyhe borotválkozás utáni balzsam borotválkozás után hűti és nyugtatja a bőrt. A vad indigó, a...


364 Téli ajakápoló balzsam SPF 30

A gyengéden ápoló balzsam megvédi az érzékeny ajakbőrt a kiszáradástól és a bőr sima és puha lesz. Az ajak megnagyobbodik, az ajkak...


282 NAPPALI KRÉM

Nappali krém
Véd a szabad gyökök ellen és lassítja a bőröregedést.  A természetes nedvesség...