TERMÉKEINK/SILK & PURE

 

456 SILK & PURE Gránátalma enzym peeling



SILK & PURE Gránátalma enzym peeling  Ez a kiméletes, gyors hatású gélmaszk erjesztett gránátalma enzimekkel és papajával enyhe hámlasztó hatású, elősegíti a sejtek természetes megújulását és minden bőrtípusra alkalmas. Az őszibarack-virág kivonat védi bőrét a környezeti hatások okozta károktól, és fiatalos megjelenést biztosít. A B5 provitamin további nyugtató hatású és értékes nedvességet biztosít. Az eredmény: felfrissültnek és puhának érezhető bőr, harmatos, ragyogó arcszín és hibátlanabb felület - az első használattól.
 Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Fontosabb összetevők: Erjesztett gránátalma enzimek INCI: Lactobacillus / Punica Granatum gyümölcs-kivonat, Papaya kivonat INCI: Carica Papaya gyümölcs kivonat, A- , B-, C-vitamint, Őszibarack virág kivonat.
50 / 250 ml
 Használat: Bőségesen vigye fel a megtisztított arcra, kerülje a szem körüli területet Hagyja 5-10 percig hatni, utána alaposan öblítse le vízzel!

 MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

359 Téli kézkrém

Téli kézkrém     
                           ...


255 Cukorszemcsés testpeeling

Zucker-Körperpeeling

A kristályos Brazil cukor, a Jojoba olaj és az E vitamin, valamint a Grapefruit vitalizáló hatása együttesen...


508 Birs- Vitamin nedvességmaszk

Minden bőrtípusra.

Hatás:
– intenzív nedvességmaszk, hatására selymes lesz a bőr
– gyorsan széppé varázsol, a bőr puha...