TERMÉKEINK/DERMA CONTROL

 

130 TISZTÍTÓPÚDER



Alkalmazható minden bőrtípus kíméletes letisztítására, még az érzékeny bőrökre is. Amikor ezt a szappanmentes tisztító port vízzel összekeverjük, puha, krémes habbá válik, mellyel tökéletesen eltávolíthatjuk a bőrről a make up-ot , az elhalt pikkelyeket és szennyeződéseket .Speciális hatóanyagoknak köszönhetően, Silica = kovaföld nátrium-kokoil glicinátionjai ( szappan mentes felületaktív természetes aminosav) a Tisztító Powder a bőrnek csodálatosan puha érzést és üde színt biztosít. Nem tartalmaz: parabéneket, ásványi olajat, szilikonolajat, PEG-ket.

Alkalmazása:
 spatula hegynyi port / kb. 1 g ) egy kis tálkába ,otthoni használat esetén a tenyerünkbe helyezünk és egy kevés víz hozzáadásával emulgeáljuk, hogy lágy , krémes habot kapjunk. A szem környékét kihagyva felvisszük az arcra, a nyakra és a dekoltázsra és gyengéden pár mozdulattal bemasszírozzuk. Ezután vízzel alaposan eltávolítjuk, és a szokásos módon tonizáljuk!

FIGYELEM:
 Mindig zárjuk jól vissza, hogy ne kerüljön nedvesség a flakonba.


További termékeink

316 AQUA MINERALS Szem és Ajak Maszk

Minden bőrtípusnál alkalmazható, ezeken a különösen érzékeny területeken javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. A maszkkal...


135 Golyós dezodor Pure

DERMA CONTROL Dezodor Roll-on Pure
 
Tartós védelem: A hatóanyagok természetes komplexuma enyhén, hatékonyan és biztonságosan...


3806 Has masszázs olaj / Tummy massage oil

Kedves Szülők,
 Nehéz lehet a gyereknevelés! Életük első heteiben a babák gyakran küzdenek hasfájással. Ezt megelőzheted egy...