TERMÉKEINK/SILK & PURE

 

453 Rózsaszínből feketébe váltó tisztító arcradír- maszk



SILK & PURE Rózsaszínből feketébe váltó tisztító arcradír maszk Amikor a gyorsan pörgő városi élet megterheli a bőrt, pláne, ha az még irritációra és bőrhibákra is hajlamos, akkor a tisztító hatású radírozó maszk használata jelenti a megoldást. A mikro kapszulákba zárt aktív szén a bőrbe masszírozva felszabadul, a maszk színe rózsaszínről feketére változik. Azonnal elkezdi kifejteni hatását: magába szívja a szennyeződést, a faggyút, a finom port, a cigarettafüstöt, és más környezeti méreganyagokat is megköt. A Rügen-szigetről származó orvosi mészpor és az őszibarackvirág-kivonat erősíti a méregtelenítő hatást, és csökkenti a bőrgyulladás veszélyét. A bőr tisztább, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lesz, a pórusok pedig kisebbnek tűnnek.

50/250 ml

MEGJEGYZÉS: Rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményeket. Ez az összetevők megváltoztatását eredményezheti. A pontos összetétel mindig megtalálható a csomagoláson található összetevők listáján.


További termékeink

972 Q10 Light kondicionáló krém

Q10 Light kondicionáló krém 
A stressz, a negatív környezeti ártalmak és az idő hatására a bőr gyorsabban öregszik. A...


112 Aloe Vera nedvesség pótló balzsam

Aloe Vera-Feuchtigkeitsbalsam

Rendszeres használatával (reggel és este) a bõr simává válik, rugalmassága láthatóan javul....


272 NAPPALI KRÉM

Kombinált, normál és száraz bőrre. Az arc puha és egészséges kinézetű lesz. Pajzs a bőrt stresszelő környezeti hatások ellen...