TERMÉKEINK/SPECIALITÁSOK II.

 

366 BRONZER önbarnító koncentrátumMinden bőrtípusra

A speciális hatóanyag kombináció fekete répa kivonattal természetes, egyenletes barnaságot garantál, amely az intenziváló komplexumnak köszönhetően hosszabb ideig megmarad. A dehidroxiaceton és az eritrulóz serkentik a melanin-szintézist és segítik a bőr természetes barnulását. A fekete répa kivonat értékes bioflavonoidokban gazdag, amelyek védik a bőrt. A ragyogó, természetes barnaságért és nyárias kisugárzásért az év 365 napján.
Dermatológiailag tesztelt.  
  HASZNÁLAT: A koncentrátum minden Charlotte Meentzen arc- és testápolóval kombinálható és igény szerint minden nap használható. A használat a pontos adagolásnak köszönhetően nagyon egyszerű. A barnaság intenzitása a használat gyakoriságától és a mennyiségtől függ. 
FIGYELEM Szembe ne kerüljön. Csak hígítva használja. Hagyja teljesen beszívódni és közvetlen használat után kerülje az érintkezést ruházattal, nehogy megfogja. Ne használja fokozott izzadással járó tevékenységek előtt. A bronzer nem tartalmaz UV-fényvédelmet, ezért erősebb napsugárzásnál további fényvédelem szükséges.

20 ml


További termékeink

1003 Arctonik

Gesichtstonic

Pórusösszehúzó, antibakteriális hatású készítmény, mely eltávolítja a bőr tisztátalanságait, nyugtatja és...


1002 SEBUM REDUCER MATTOSÍTÓ KRÉMFLUID

 A zsíros, tisztátlan problémás bőrnek különösen szüksége van a könnyed ápolásra. Az új MATTOSÍTÓ KRÉMFLUID gyorsan...


112 Aloe Vera nedvesség pótló balzsam

Aloe Vera-Feuchtigkeitsbalsam

Rendszeres használatával (reggel és este) a bõr simává válik, rugalmassága láthatóan javul....