BŐRTÍPUSOK / Normál és vegyes bőr

 

 Gyógynövény specialista normál és vegyes bőrre KRÄUTERVITAL KLASSZIKUSOK A jól bevált gyógynövények a bőrtípushoz igazítva
INFORMÁCIÓ A normál bőrt ideális bőrnek tartják, finom pórusokkal és egyenletes felszínnel. A bőr sima, kissé csillog, anélkül, hogy zsíros lenne. A normál bőr általában jól bírja a kozmetikumokat, nem hajlamos a pirosodásra és puha tapintású. Sajnos ez a bőrtípus nagyon ritka. A vegyes bőr gyakrabban előforduló bőrtípus. Két bőrtípus egyesül: a zsíros bőr a T-zónában (homlok, orr, áll) és a normál vagy száraz bőr az U-zónában (orca). Télen a vegyes bőr hajlamos a kiszáradásra, nyáron pedig a csillogásra. Az élet folyamán az egyes részek egyre jobban közelítenek egymáshoz.
OKOK A vegyes bőr kialakulásának okai nem egyértelműen tisztázottak, ritka esetekben hormonális változásokra vezethetők vissza.
MEGOLDÁS A kezelés során használt növényi hatóanyag-komplexumok serkentik a sejtmegújulást és segítik az ép bőr feladatai ellátását, pl. regeneráció, védelem és hőmérsékletkiegyenlítés. A vegyes bőr esetén különböző igényeket kell kielégíteni és egyensúlyba hozni. A papaya és a rügeni gyógy kréta megelőzik a gyulladásokat, a schisandra növeli a bőr ellenálló-képességét, megnyugtatja és Anti oxidatív hatású. A vízi menta felfrissít és vitalizál. 

101 Virágkivonatos nappali krém UV védelemmel

Blüten-Tagescreme mit UV-Schutz

A káros UV sugarak és az idõjárás okozta károsodások ellen optimális védelmet...


207 Citromfű tisztító gél

Lemon-balm-Reinigungsgel

Normál és kombinált bőrre.

Hatóanyagai: coco-glükozid /cukor tenzid,...


401 Mayenthau tonik

A biológiailag aktív hatóanyag-kivonatok körömvirágból és kamillából frissítik, élénkítik a vízhiányos, száraz...


506 Peeling krémSzáraz és normál bőrre kifejlesztett készítmény, mely a durva felületeket kisimítja, így a bőrkép láthatóan...


507 Uborka – vízi menta frissítő maszk

Milyen bőrre? Minden bőrtípusra

Hatás:
– gyorsan széppé varázsol, a bőr friss és életteli...


509 Papaya – gyógykréta tisztító maszk

Minden bőrtípusra.

Hatás:
– mélyen tisztító ásványi maszk
– a bőr tiszta, matt, finom és...