TERMÉKEINK/SPECIALITÁSOK

 

367 SPF 50 fényvédő koncentrátumMinden bőrre alkalmas
 - magas szintű védelem  Az UVA és UVB sugarak elleni hatékony védelem, nem csak a napozás során fontos. Az ultraibolya sugárzás a mindennapi életben is tartósan károsíthatja a bőrt, és idő előtt öregedhet. Az ásványi UV-szűrőkkel ellátott koncentrátum kiterjedt fényvédelmet nyújt - fehéredés nélkül. A kellemesen könnyű textúra könnyen kombinálható az egyes nappali krémekkel, és megakadályozza a fény okozta bőr öregedését és pigmentációját.

Használat előtt erősen rázza össze. Keverjen össze néhány cseppet a kézbe a kívánt nappalikrémmel , napozás előtt, alkalmazza a megtisztított arcra, és egyenletesen masszírozza be.
Összetevök:
Cetearil-etilhexanoát, cink-oxid (nano), C12-15 alkil-benzoát, kaprii / kaprikus triglicerid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) vetőolaj, szorbitán-sztearát, titán-dioxid (nano)

20 ml

MEGJEGYZÉS: Készítményeinket rendszeresen adaptáljuk az új tudományos eredményekhez. Ennek eredményeként megváltozhat az összetevők leírása. A pontos összetételt mindig megtalálhatja a csomagoláson szereplő összetevők listáján.


További termékeink

402 Zsályás pórusösszehúzó tonik

A zsálya a hamamelisz és a zsurló kivonatai elõsegítik a normál és zsíros bõr után tisztítását, frissítését....


117 Aloe vera krém (folyékony)

Aloe Vera-Creme flüssigHidratáló és gyulladás gátló hatású. Nedvességpótló, védő és ápoló krém reggeli és esti használatra,...


900 Tisztítótej

Reningungsmilch

Enyhe, bőrkímélkő hatású tisztító tej, mely a pórusok mélyéről is eltávolítja a szennyeződést, a make-up-ot,...