TERMÉKEINK/SPECIALITÁSOK

 

366 BRONZER önbarnító koncentrátumMinden bőrtípusra

A speciális hatóanyag kombináció fekete répa kivonattal természetes, egyenletes barnaságot garantál, amely az intenziváló komplexumnak köszönhetően hosszabb ideig megmarad. A dehidroxiaceton és az eritrulóz serkentik a melanin-szintézist és segítik a bőr természetes barnulását. A fekete répa kivonat értékes bioflavonoidokban gazdag, amelyek védik a bőrt. A ragyogó, természetes barnaságért és nyárias kisugárzásért az év 365 napján.
Dermatológiailag tesztelt.  
  HASZNÁLAT: A koncentrátum minden Charlotte Meentzen arc- és testápolóval kombinálható és igény szerint minden nap használható. A használat a pontos adagolásnak köszönhetően nagyon egyszerű. A barnaság intenzitása a használat gyakoriságától és a mennyiségtől függ. 
FIGYELEM Szembe ne kerüljön. Csak hígítva használja. Hagyja teljesen beszívódni és közvetlen használat után kerülje az érintkezést ruházattal, nehogy megfogja. Ne használja fokozott izzadással járó tevékenységek előtt. A bronzer nem tartalmaz UV-fényvédelmet, ezért erősebb napsugárzásnál további fényvédelem szükséges.

20 ml


További termékeink

1004 Nappali és éjszakai ápolókrém

Pflegecreme für Tag und Nacht

Szabályozza a faggyúmirigyek működését, gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló hatású...


900 Tisztítótej

Reningungsmilch

Enyhe, bőrkímélkő hatású tisztító tej, mely a pórusok mélyéről is eltávolítja a szennyeződést, a make-up-ot,...


361 Jubileumi bodza krém 85

Charlotte Meentzen bodzavirág krém
Frissítő bodza kivonat nyugtatja és élénkíti a bőrt. Segít megvédeni a bőrt a...